arrow_back

Lekker lachen om het klimaat (nu het nog kan)

Op maandag 9 oktober 2017 organiseren onze collegas van Stichting HIER klimaatbureau de Climate Comedy Night in de Stadsschouwburg Utrecht. Pieter Derks, Eric Corton, Dominee Gremdaat, Lebbis, Lucky Fonz III, Willie Wartaal en Laurentien van Oranje drijven deze avond de spot met alles wat met het klimaatprobleem te maken heeft, want lachen geeft lucht! Ook lachen voor u en uw collegas!

 

De spot drijven met alles wat met het klimaat te maken heeft

Pieter Derks, Eric Corton, Dominee Gremdaat, Lebbis en Lucky Fonz III drijven tijdens de Climate Comedy Night de spot met alles wat met het klimaat te maken heeft, waaronder groene energie, vegans, vijftigers met zonnepanelen, Donald Trump én onszelf. Maar zij laten ook zien wat de echte effecten van klimaatverandering zijn. De presentatie is in handen van het onverwachte duo Laurentien van Oranje en Willie Wartaal.

Sponsoren

Voor sponsoren biedt het HIER Klimaatbureau diverse pakketten aan, variërend van een hoofdsponsorschap, een partnersponsorschap tot het aanschaffen van losse kaarten voor uw personeel, relaties of klanten. Met uw sponsoring bereikt u maatschappelijk betrokken consumenten in Nederland, maar ook een professionele doelgroep die dag in dag uit betrokken is bij klimaatverandering, verduurzaming en besparing. Klik hier voor meer informatie.


Eva van der Weiden van het HIER klimaatbureau: “Met de Climate Comedy Night creëren we één moment in het jaar waarop we even luchtigheid brengen in een heel groot en complex probleem. Daarna kunnen we, hopelijk, met goede moed en volle kracht verder werken aan de oplossing. De Climate Comedy Night is voor iedereen, of je nu professioneel met het klimaat te maken hebt, er alleen privé mee bezig bent of er nog helemaal niets mee hebt.”

 

Make the climate great again!

 

Praktische informatie:

Datum:               9 oktober 2017

Tijd:                   20.15 uur

Locatie:              Stadsschouwburg Utrecht

Prijs:                  €24

 

Kaarten zijn vanaf nu te koop via Stadsschouwburg Utrecht.

Meer informatie: www.hier.nu/climate-comedy-night

Facebook: www.facebook.com/events/1889424627977066/?fref=ts

 

Over het HIER klimaatbureau

Stichting HIER klimaatbureau is de enige maatschappelijke organisatie in Nederland die zich volledig toespitst op het onderwerp klimaatverandering. HIER ziet de oplossing van het klimaatprobleem overal; bij mensen thuis, in de wijk en bij bedrijven. HIER is de drijvende kracht achter onder andere het HIER Klimaatstraatfeest, HIER verwarmt, HIER opgewekt en de COâ‚‚-Prestatieladder. Kijk voor meer informatie op www.hier.nu.

 

 

Prev:
Next: