arrow_back

U kunt nu input geven voor Handboek 4.0

Het is nu mogelijk om input te leveren voor de doorontwikkeling van de CO2-Prestatieladder.

Mogelijk grotere wijzigingen

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat doorlopend wordt doorontwikkeld. Waar de omvang van de update naar het huidige handboek (versie 3.1, juni 2020) beperkt is gebleven, is besloten dat wijzigingen in een volgende versie groter kunnen zijn. Welke wijzigingen precies, zal hierna worden besloten. Daarom betrekt SKAO alle belanghebbenden graag bij de doorontwikkeling naar Handboek 4.0.

Input op 8 hoofdonderwerpen

Het Centraal College van Deskundigen (CCvD) (bestaand uit o.a. opdrachtgevers en opdrachtnemers) is verantwoordelijk voor de inhoud van het handboek en heeft een lijst opgesteld met 8 hoofdonderwerpen die belangrijk zijn voor de doorontwikkeling van het Handboek. Dat wil zeggen: wijzigingen in deze hoofdonderwerpen kunnen grote gevolgen hebben voor de CO2-Prestatieladder en haar belanghebbenden.

Ga naar de vragenlijst

De vragenlijst is bedoeld voor alle belanghebbenden van de CO2-Prestatieladder (certificaathouders, opdrachtgevers, beleidsmakers, adviseurs, etc.) en duurt ongeveer 15 minuten om in te vullen. Bent u belanghebbende? Dan kunt u nu input leveren voor de wijzigingen. Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Het CCvD zal de output van dit onderzoek als advies meenemen in de doorontwikkeling. U heeft tot en met 7 september 2021 om de vragenlijst in te vullen.

     > Open de lijst met acht hoofdonderwerpen (nodig voor de vragenlijst)

     > Open de vragenlijst

Prev:
Next: