arrow_back

Vacature junior Projectmanager Communicatie SKAO

Wij zoeken een creatieve, ondernemende en enthousiaste collega met een HBO of academisch werk- en denkniveau.

Het HIER Klimaatbureau

Het HIER Klimaatbureau wil burgers en bedrijven betrekken bij de aanpak van het klimaatprobleem. Dat doen we met praktische projecten, waar je als consument of bedrijf echt mee aan de slag kunt. Zo werken we aan Wijken zonder aardgas en zijn we mede-initiatiefnemer van HIER Opgewekt. Een kennisplatform voor lokale duurzame energie-initiatieven. Daarnaast voert het HIER Klimaatbureau het secretariaat voor de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), eigenaar én beheerder van de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een van de snelst groeiende duurzaamheidsinstrumenten in Nederland. Bijna 800 bedrijven hebben een certificaat en meer dan 50 Nederlandse opdrachtgevers (waaronder ProRail en Rijkswaterstaat) zetten “de Ladder” in bij aanbestedingen. Op korte termijn zoeken wij voor het team van SKAO een:

Junior projectmanager communicatie SKAO

Wij zoeken: Wij zoeken een creatieve, ondernemende en enthousiaste collega met een HBO of academisch werk- en denkniveau. Je werkt ten minste twee jaar bij een bedrijf of organisatie waar het uitvoeren en ondersteunen van projecten op het gebied van communicatie je kerntaak is. Je hebt talent voor organiseren, durft ideeën naar voren te brengen en hebt een aantoonbare affiniteit met duurzaamheid.

Kerntaken: 

 • Content marketeer:
  • Het zelfstandig verzamelen en produceren van praktijkverhalen over de impact van de CO2-Prestatieladder;
  • Het produceren van content voor social media en website;
 • Het organiseren van bijeenkomsten en events;
 • Het begeleiden en uitvoeren van (communicatie-) projecten van de SKAO;
 • Het ondersteunen van collega’s bij de uitvoering van hun projecten met communicatiewerkzaamheden;

Wat vragen wij? 

 • Je hebt minimaal HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring op het gebied van projectmanagement van communicatieprojecten;
 • Je hebt een vlotte pen, bent communicatief sterk en je kunt (jezelf) presenteren;
 • Je kan organiseren;
 • Je bent creatief, zelfstandig, pragmatisch en flexibel;

Wij bieden: Een leuke organisatie met een collegiale, informele, maar professionele werksfeer met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en eigen projecten op te zetten. HIER is een organisatie van een kleine 20 personen, gehuisvest in de binnenstad van Utrecht in een oud schoolgebouw. HIER is geen doorsnee maatschappelijke organisatie. We zijn positief, realistisch, jong en vooral enthousiast over de veranderingen die we willen bereiken. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie van 32 uur per week. Het aanvangssalaris ligt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, tussen de € 2.380 en € 2.944 bij een fulltime dienstverband. Meer informatie of reageren? Voor meer informatie kun je mailen met Gijs Termeer, manager van de SKAO ([email protected]) of bellen met 030-7116800.  Op www.skao.nl vind je meer informatie over SKAO en CO2-Prestatieladder, op www.hierklimaatbureau.nl en www.hier.nu meer informatie over HIER.

Reageren kan door je cv en motivatie vóór 1 mei 2017 te mailen naar [email protected] , o.v.v. Sollicitatie junior projectmanager communicatie SKAO.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Next: