arrow_back

SKAO houdt lezing tijdens GWW-beurs InfraPro

Van 3 tot en met 5 november vindt de InfraPro plaats in Gorinchem, een vakbeurs die de laatste innovaties op het gebied van grond-, weg- en waterbouw laat zien. De wereld van infrastructuur is volop in beweging. Door de toenemende mobiliteit en aandacht voor duurzaamheid spelen technologische innovaties in de grond-, weg- en waterbouw een grotere rol dan ooit.

Met een vernieuwd beursconcept speelt InfraPro op deze ontwikkelingen in, waarbij het thema ‘Vooruitgang door Kennisverbinding – Innoveren Informeren Verbinden’ centraal staat. Om het nieuwe concept nog meer kracht bij te zetten worden iedere dag twee InfraTalks op de beursvloer georganiseerd door Verkeer in Beeld en Verkeerskunde.

 

Passend bij het centrale thema en kijkend naar de GWW sector in het algemeen is gekozen voor de thema’s Nieuwe Technologie, De Veranderende Wereld en Duurzaam Bouwen. De lezingen worden in samenwerking met Rijkswaterstaat, Platform WOW, Duurzaam GWW, SKAO (Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen – CO2-Prestatieladder) en de Vereniging Infra Ontwerp (VIO) vormgegeven. De exacte invulling van de InfraTalks wordt de komende tijd geformuleerd, maar de thema’s bieden nu al stof tot nadenken.

 

Meer informatie en aanmelden

Een bezoek aan de InfraPro is gratis, mits u zich vooraf aanmeldt. Houd de website van InfraPro in de gaten voor het meest actuele nieuws over de InfraPro en de InfraTalks.

Prev:
Next: