arrow_back

Cursus CO2-Prestatieladder voor adviseurs

SKAO organiseert op 14 juni de eerste cursus CO2-Prestatieladder voor adviseurs. SKAO ontwikkelt de cursus in samenwerking met Stichting Stimular, die de cursus gaat geven.

In de cursus leren adviseurs over de ‘geest van de ladder’, de rol van de adviseur, effectieve implementatie van CO2-management, het proces van de CI (Certificerende Instellingen), handige tools, het netwerk van de ladder en nog veel meer. In de cursus is veel ruimte voor vragen, uitwisseling en praktijkvoorbeelden. Het maximale aantal deelnemers is dan ook 8 per keer. De cursus is gebaseerd op ervaringen van adviseurs, CI, bedrijven en SKAO: waar lopen adviseurs tegenaan, wat hebben ze nodig, wat gaat weleens mis en hoe kan dat voorkomen worden?

De cursus wordt afgesloten met een examen. Wie slaagt voor het examen ontvangt van SKAO een certificaat van succesvolle deelname aan de cursus.

De eerste cursus wordt gegeven op kantoor bij SKAO in Utrecht en duurt een hele dag. Een uitnodiging met het volledige programma en de kosten volgt later. In het najaar worden ook cursussen ingepland.

Contact
Wilt u zich aanmelden, heeft u vragen of wensen voor de cursus?
Neem contact op met Marc Herberigs ([email protected]) of Gijs Termeer ([email protected]).

 

Prev:
Next: