arrow_back

VNG organiseert webinar ‘Aan de slag met CO2-reductie in de eigen organisatie’

Op 10 februari kunnen gemeenten die aan de slag willen met CO2-reductie online aanschuiven bij het webinar van VNG. Het webinar is speciaal voor beleidsmedewerkers/programmamanagers die bezig zijn of willen met verduurzaming van de eigen organisatie. Aanmelden kan nu en is gratis.

Als gemeente aan de slag met CO2-reductie

Tijdens het webinar wordt onder meer de CO2-Prestatieladder toegelicht: wat heeft u als gemeente aan dit instrument en waar kunt u terecht als u ermee aan de slag wil? Ook wordt ingegaan op de vraag wat u kunt doen als er maar weinig capaciteit is in uw gemeente. Hoe kunt u toch laagdrempelig aan de slag gaan om inzicht te krijgen in de CO2-voetafdruk van de gemeentelijke organisatie? Hierbij worden ook de ervaringen van andere gemeenten gedeeld.

Sprekers

Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) geeft uitleg over de wat de CO2-Prestatieladder is en kan betekenen voor u. Daarnaast is expert op het gebied van CO2-reductie bij gemeenten Jaap de Vries aan het woord om ervaringen te delen.

Aanmelden

U kunt zich gemakkelijk aanmelden via het inschrijfformulier op de website van VNG.

Alles op een rij

  • Wat: webinar ‘Aan de slag met CO2-reductie in de eigen organisatie’
  • Wanneer: 10 februari
  • Hoe laat: 9.00 – 10.00u
  • Waar: Online via Teams
  • Kosten: gratis
  • Hoe aanmelden: via de website van VNG via deze link


Meer lezen? Ga naar de website van VNG

Ook interessant: de onepager certificeren CO2-Prestatieladder van VNG. Op één pagina vindt u alles wat u moet weten over certificeren voor gemeenten.

Kijk ook eens naar het Klimaatabonnement voor gemeenten.

Prev:
Next: