, ,
arrow_back

SKAO organiseert Project Impact Dashboard webinar: Aan de slag met PID

Op 2 februari organiseert SKAO een webinar getiteld ‘Aan de slag met PID’. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de webinar dieper ingaan op de functionaliteit van het PID hulpmiddel voor projectregistratie.

Het volledige pakket aan functies

Het doel van de webinar is om met gebruikers het volledige pakket aan functies van het PID door te nemen, en te laten zien hoe zij dit zelf voor hun eigen projecten kunnen gebruiken. Daarnaast is er tijdens en na de demonstratie tijd om vragen aan onze PID-experts te stellen, en om eventuele feedback met hen te delen over wat jullie zelf nog hieraan zouden toevoegen.Er wordt achter de schermen nog hard gewerkt om PID te blijven verbeteren, dus is dit soort feedback altijd nuttig voor ons. De webinar wordt op donderdag 2 februari van 09.30 tot 10.30 via Microsoft Teams gehouden. Via de inschrijflink kan je je nu al voor de webinar aanmelden zodat je hier direct voor bent ingeschreven. Doorsturen naar collega’s wordt altijd gewaardeerd!

Interview met Tijmen de Groot en Bastina van Houwelingen

Afgelopen juli plaatsten wij op de website al een interview met Tijmen de Groot, projectmanager bij SKAO, en Bastina van Houwelingen, waarin zij uitgebreid vertelden over wat het PID is en hoe het als hulpmiddel bij projectregistratie kan worden gebruikt. Het interview met Tijmen en Bastina lees je hier.