arrow_back

Tweede cursus CO2-Prestatieladder voor adviseurs

Op woensdag 11 oktober organiseert SKAO samen met Stichting Stimular voor de tweede keer de training ‘CO2-Prestatieladder’ voor adviseurs. De training is primair ontwikkeld voor adviseurs die nieuw zijn in het veld maar ook geschikt voor adviseurs die zich willen verdiepen in hun rol als adviseur.

Succesvolle eerste training

Tijdens de eerste training zijn adviseurs ondergedompeld in de dagelijkse praktijk van het advies geven over de implementatie van de CO2-Prestatieladder bij bedrijven. Tijdens de training was er veel ruimte voor het delen van dilemmas, het uitwisselen van tips en trucs en werd er ingegegaan op diverse aspecten van de CO2-Prestatieladder waarbij een adviseur een rol kan spelen, zoals het bepalen van de organisatiegrens, het bepalen van maatregelen en doelen en het uitvoeren van ketenanalyses.

 

Gijs Termeer (SKAO): “Wij werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van het systeem en het verlagen van de administratieve lasten voor bedrijven. De training van adviseurs kan aan beide zaken een belangrijke bijdrage leveren.”

 

Marc Herberigs (Stimular): “Onze ervaring in training en advisering van bedrijven rondom de CO2-Prestatieladder kwam bij de ontwikkeling van deze training goed van pas. De eerste cursus was geslaagd en we kijken uit naar de volgende training op 11 oktober met nieuwe deelnemers.”

Geinteresseerd in de cursus? U kunt u hier aanmelden