arrow_back

Innovatiebijeenkomst: CO2-reductie als katalysator voor maatschappelijke verandering

SAVE THE DATE! Innovatiebijeenkomst: CO2-reductie als katalysator voor maatschappelijke verandering. 

De ambitie van een klimaatneutraal Nederland vraagt om innovatieve technieken en aanpassingen in onze bedrijfsprocessen. We ontdekken steeds meer hoe dat kan. Maar om een grote sprong voorwaarts te maken, is ook maatschappelijke verandering nodig. Verandering in de manier waarop we wonen, spullen waarderen, mobiel zijn en (samen)werken.

Daarom organiseren Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en Rijkswaterstaat (RWS) op 10 januari 2018 in Het Oude Magazijn te Amersfoort een innovatiebijeenkomst voor bedrijven, overheden en professionals in bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid.

Tijdens de innovatiebijeenkomst krijgt u nieuwe inzichten in hoe organisaties met nieuwe technologieën energie besparen en CO2 reduceren en welke impact dit heeft voor de maatschappij. De bijeenkomst staat in het teken van kennisdeling, samenwerken en netwerken.


Uitnodiging

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Wilt u alvast zeker zijn van een plek dan kunt u zich hier inschrijven: https://www.skao.nl/aanmelden_innovatiebijeenkomst_2018

Voor elke organisatie zijn er maximaal 2 plekken beschikbaar.

Datum: 10 januari 2018
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Oude Magazijn, Amersfoort (klik hier voor een routebeschrijving)