arrow_back

Terugkijken: 'Impact maken met Klimaatneutraal Inkopen'

Het is alweer een maand geleden: het event ‘Impact maken met Klimaatneutraal Inkopen’, georganiseerd door Rijkswaterstaat, PIANOo en SKAO. Er werden tal van inspirerende sessies op het gebied van klimaatneutraal inkopen gegeven. Deze en de bijbehorende presentaties zijn nu terug te kijken.

Beginnen bij het begin

Voor zowel beginnende inkopers als inkopers met meer ervaring op het gebied van klimaatneutraal inkopen werden inspirerende sessies gegeven, elk ingebed in de nieuwe aanpak Klimaatneutraal Inkopen. Gijs Termeer, directeur SKAO tijdens de plenaire sessie: 'Begin met het beleid in je organisatie, zorg dat klimaatbeleid daar belangrijk is. Vertaal dat door naar je inkoop en voer niet alleen maar pilots uit. En welke instrumenten zijn er dan? Belangrijk is: waar begin je? Begin bij wijze van spreken niet op pagina tien met lezen, maar begin op pagina één.' Zie onderstaande afbeelding voor een overzicht van hoe de afzonderlijke delen van de nieuwe aanpak klimaatneutraal inkopen samenhangen en waar u in uw situatie het best kunt beginnen.

  • Hierbij delen we de video’s en presentaties van de sessies met u. U kunt ze terugkijken en delen met uw netwerk. >> Naar de video’s

  • Eerder deelden we het verslag van ons evenement al met u. Nog niet gelezen? >> Naar het verslag
Prev:
Next: