arrow_back

Nieuwe website CO2emissiefactoren.nl geeft beter inzicht in CO2-uitstoot

CO2 emissiefactoren.nl stelt sinds 2014, na ondertekening van de Green Deal, gegevens voor CO2-emissiefactoren en het berekenen van CO2-uitstoot beschikbaar. Samen met Connekt, MilieuCentraal, SKAO en Stimular lanceert Rijkswaterstaat nu de vernieuwde website www.co2emissiefactoren.nl.

CO2 emissiefactoren.nl stelt sinds 2014, na ondertekening van de Green Deal, gegevens voor CO2-emissiefactoren en het berekenen van CO2-uitstoot beschikbaar. Samen met Connekt, MilieuCentraal, SKAO en Stimular lanceert Rijkswaterstaat nu de vernieuwde website www.co2emissiefactoren.nl. Op de website kunnen bezoekers alles vinden over de gestandaardiseerde lijst met CO2-emissiefactoren en hoe CO2-uitstoot berekend kan worden. Deze website is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met CO2-emissiefactoren, CO2-tools, rapportages waarvoor CO2-uitstoot van belang is en CO2-vergelijking.

Er is veel aandacht besteed aan het duidelijker weergeven van het doel van de website en aan de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Door de verbeterde lay-out kunnen gebruikers nu gemakkelijker vinden hoe de cijfers berekend en gebruikt kunnen worden en welke instrumenten beschikbaar zijn om CO2 -uitstoot te berekenen en/of te compenseren.

Voor vragen over de nieuwe website kunt u terecht bij https://www.co2emissiefactoren.nl/contact/.

 

Prev:
Next: