arrow_back

Succesvolle eerste CO2-Prestatieladder training voor adviseurs

Op 14 juni j.l. is de eerste CO2-Prestatieladder training voor adviseurs gegeven in het kantoor van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO). De training is ontwikkeld door Stichting Stimular in opdracht van SKAO.

Succesvolle eerste training

Tijdens de eerste training zijn zeven adviseurs ondergedompeld in de dagelijkse praktijk van het advies geven over de implementatie van de CO2-Prestatieladder bij bedrijven. Tijdens de training was er veel ruimte voor het delen van dilemmas en het uitwisselen van tips en trucs.

De training begon met een inleiding van Gijs Termeer over de achtergrond en de geest” van de CO2-Prestatieladder. Daarna ging Stichting Stimular in op diverse aspecten van de CO2-Prestatieladder waarbij een adviseur een rol kan spelen, zoals het bepalen van de organisatiegrens, het bepalen van maatregelen en doelen en het uitvoeren van ketenanalyses.

 

Gijs Termeer (SKAO): “Wij werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van het systeem en het verlagen van de administratieve lasten voor bedrijven. De training van adviseurs kan aan beide zaken een belangrijke bijdrage leveren.”

 

Marc Herberigs (Stimular): “Onze ervaring in training en advisering van bedrijven rondom de CO2-Prestatieladder kwam bij de ontwikkeling van deze training goed van pas. De eerste cursus was geslaagd en we kijken uit naar de volgende training op 30 augustus met nieuwe deelnemers.”

Geinteresseerd in de cursus? U kunt u hier aanmelden