arrow_back

Vacature communicatieprofessional

 

Wil jij graag werken aan een internationaal project om klimaatverandering tegen te gaan? In hartje Utrecht? Dat kan, want Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) heeft nu een vacature voor een:

Communicatieprofessional

De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. In Nederland en nu ook in Europa! Voor een internationaal project - dat mede mogelijk wordt gemaakt door de IKEA Foundation - zal de CO2-Prestatieladder worden geïmplementeerd in verschillende Europese landen.

Wat ga je doen?

Je gaat content creëren voor onze website, sociale media en nieuwsbrieven. Het up to date houden van onze website wordt een belangrijke taak. Het communicatieplan is jouw houvast maar er is veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Je assisteert en adviseert collega’s en internationale partners bij verschillende projecten over de aanpak van externe communicatie en de inzet van communicatiekanalen en middelen. Daarnaast zorg je ervoor dat de CO2-Prestatieladder meer internationale naamsbekendheid krijgt. Dit is een zelfstandige baan met veel vrijheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je gaat samenwerken met ambitieuze collega’s binnen een netwerk van internationale bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties.

Wie we zoeken

Je bent een creatief persoon met oog voor detail. Uiteraard vind je schrijven en content maken leuk. ‘English? No problem!’ We zoeken in jou iemand die eigen ideeën inbrengt en kan uitvoeren. Ook vind je het leuk om proactief in contact te komen met onze klanten en internationale partners, voor communicatieondersteuning of het schrijven van op maat gemaakte content.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris (in overleg) ga je werken in een informele, maar professionele organisatie met zo’n 25 collega’s in de binnenstad van Utrecht. We zijn positief, realistisch en vooral enthousiast over de veranderingen die we willen bereiken. Elke dag wordt er een vegetarische lunch geserveerd en regelmatig gaan wij op stap met het team. Uiteraard krijg je een laptop, telefoon en als je met de trein gaat reizen een NS Businesscard. Wij werken hybride: op kantoor met de mogelijkheid om thuis te werken. Het betreft een baan van 32-36 uur per week.

Zo kun je solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Maud Vastbinder (projectmanager CO2-Prestatieladder Europa), telefoon 06 14 74 48 77.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV per e-mail uiterlijk 28 november te sturen naar [email protected]

Prev:
Next: