arrow_back

Doe mee met je collega's aan de HIER Climate Comedy Night. Deelname: GRATIS

Ben jij wel weer eens toe aan een avondje lachen samen met jouw collega's? Meld je dan nu GRATIS aan voor de online & interactieve editie van de HIER Climate Comedy Night

Ben jij wel weer eens toe aan een avondje lachen samen met jouw collega's? Meld je dan nu GRATIS aan voor de online & interactieve editie van de HIER Climate Comedy Night op 18 november met Martijn Koning, Kiki Schippers & Rayen Panday! De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Bovendien maak je kans op een Meet&Greet met één van de cabaretiers!

Wil jij individueel of met een team online deelnemen aan de Climate Comedy Night en bijbehorende klimaatquiz op woensdag 18 november van 20.00-22.00 uur? Lach om de beste klimaatgrappen van bekende cabaretiers en strijd met je collega’s, relaties of vrienden mee in de klimaatquiz. Het winnende team wint een online Meet & Greet met een van de cabaretiers.

Meedoen individueel of in teamverband

Tijdens de Climate Comedy Night kun je individueel of met max. 10 personen in teamverband online meedoen met de klimaatquiz. Met je team kun je onderling live kletsen of chatten tijdens de optredens en de quiz. Je bent dus echt een avondje samen, terwijl je toch helemaal Coronaproof thuis zit. De individuele deelnemers kunnen lekker meekijken met de livestream en ondertussen voor het individuele quizklassement strijden. Deelname voor zowel individuen als teams is gratis.

Aanmelden

Iedereen in Nederland kan zich met een team van vrienden, collega’s buren etc. of individueel aanmelden. Je kunt je hier aanmelden. Indien je nog niet precies weet wie de teamleden zijn, dan kun je deze ook op een later tijdstip nog toevoegen. Let op: er kunnen maximaal 10 teamleden aangemeld worden incl. de aanmelder zelf. Meerdere teams inschrijven is mogelijk.

Prev:
Next: