arrow_back

Evenement HIER opgewekt 2020

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt voor de negende keer het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. EHO is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Thema burgerkracht

Het thema is dit jaar ‘Burgerkracht’. Met de toewijding van burgers houden we de energietransitie op gang. Zorgen we dat 50% van de wind- en zonneparken op land écht in handen komt van buurtbewoners. Laten we de stem van de mensen horen in de Regionale Energiestrategieën en de wijkaanpak voor aardgasvrije woningen. Op naar een duurzame en betaalbare toekomst voor iedereen in Nederland. Leve de burgerkracht!

Alles online

Het event gaat dit jaar voor het eerst helemaal online. Over de drie dagen verspreid heb je keuze uit 32 webinars en vele huiskamersessies (interactieve praatsessies in kleine setting), naast een plenair programma en de Climate Comedy Night – met cabaretiers Martijn Koning, Kiki Schippers en Rayen Panday en als presentator Art Rooijakkers.

Ga voor het volledige programma en aanmelden naar: www.evenementhieropgewekt.nl

Prev:
Next: